Die skildklier en amphibia-metamorfose : 'n vergelykende histologiese ondersoek van die skildklier by Anura-larwes gedurende die normale en experimenteel-versnelde metamorfose - Brink, H. E.(Hercules Enslin) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1935.