n Sosiologiese studie van die koshuisstelsel vir behoeftige kinders in die Kaapprovinsie - Robinson, Anna(Anna A. C.) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1935.