Die geskiedenis van onderwys aan die Kaap tydens die bewind van die N.O.I.K. 1652-1795 - Ehlers, Petrus Jakobus Joubert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1936.