Die waardering van poesie : enkele aspekte van die vraagstuk, toegelig met voorbeelde uit die Afrikaanse poesie - Naudé, Beyers (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1936.