Landelike onderwys in die Kaapprovinsie : met spesiale verwysing na die toestand van die een- en twee- onderwyser-skole op die platteland - McFarlane, L. S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1936.