Die na-oorlogse mens en die Nederlandse letterkunde : 'n bydrae tot die kennis van die mens in die Nederlandse romanliteratuur en poesie van na die wereldoorlog - Kempen, W.(Willem),1909- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Litt.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1937.