Die pragmatisme as 'n grondslag vir 'n opvoedingsfilosofie, met spesiale verwysing na die pedagogiek van John Dewey - Gunter, C. F. G.(Christian Frans Gerhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1938.