Die vraag na die invloed van die herhaling van psigotegniese toetse op die rangordes van die proefpersone in die toetse - Barnard, W. H.(Willem Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1938.