n Oorsig van alreeds gedane navorsingswerk ter bevordering van die oplossing van onderwysprobleme insake tweetaligheid - Gie, C. J. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1938.