Beskrywing en kritiese beskouing van 'n proefneming op gebied van die onderwys van die tweede taal in die sekondere skool - Eybers, Francois J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1939.