Die inboorlingbeleid van die eerste Engelse regering aan die Kaap (1795-1803) - Kritzinger, A. D (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1939.