Die verspreiding van die bevolking in die Suid-Westelike Kaapprovinsie - Moolman, J. H.(Jan Hendrik),1911- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1939.