Ekonomie en etika : 'n verhandeling oor die plek van normatiewe elemente in die ekonomiese wetenskap - Pansegrouw, Nicolaas Jacobus de Wet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Ingehandig as prys-opstel in Filosofie vir meededinging vir die Visser-prys vir die beste opstel in die vakke Filosofie, Opvoedkunde, Regte.