n Vergelykende studie van die renteteoriee van Irving Fisher en John Maynard Keynes - Franzsen, D. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1939.