Onderwysaangeleenthede van die Witbooistam soos blyk uit die dagboeke van die Rynse sendelinge : 'Quellen zur Geschichte von Sudwestafrika' - Rossouw, N. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1939.