n Introspektiewe studie van die oefeningsverskynsel soos gevind by drie beroepstoetse - Brink, P. A. M.(Phillippus Albertus Myburgh) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1940.