Beroepsopleiding en kulturele opvoeding : met verwysing na S.A. toestande : 'n teoretiese beskouing - Potgieter, D. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- Universiteit van Stellenbosch, 1941.