n Geografiese verhandeling van die gebied tussen die Vaal- Vet- en Modderriviere met spesiale verwysing na die panne in die gebied - Potgieter, F. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1941.