Sport as 'n faktor in die vryetydsbesteding van studente aan die Universiteit van Stellenbosch - De Vos, H. van N.(Hendrik van Niekerk) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.