Vergelyking van 'n groep naturelle en 'n groep blankes by 'n aantal leertoetse - Schlebusch, B. J.(Barend Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1941.