Die gebruik van die Geiger-Muller telbuis en die Wilsonkamer by die ondersoeking van sekondere kosmiese strale in koper - De Vos, Pieter Jacobus Gerhardt (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.