Die geskiedenis van naturelle-onderwys in Suid-Rhodesie, 1500-1934 - Goosen, Gerhardus Rossouw (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.