Die opstelling van 'n voorlopige skaal vir die meting van rekenkunde-bekwaamheid van leerlinge in standerds drie tot ses - Murray, C. H. de C.(Charles Henry de Coligny) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.