Opvoedingstoestande in Oudtshoorn : 'n sosiologiese studie van blanke skoolopvoeding - Le Roux, P. O (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.