Pondoland : die tradisionele en huidige stelsels van administrasie met 'n geskiedkundige oorsig van die vervanging van die een deur die ander - Olivier, Nicolaas Johannes Jacobus,1919- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.