Vergelykende studie van die prestasies van leerlinge in verstandstoetse en redeneertoetse met die oog op die vasstelling van een of ander verwantskap wat tussen die twee soorte toetse mag bestaan - Calitz, J. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.