Die dramatiese metode van onderwys : 'n kritiese beskouing van die metode soos toegepas deur Mej. Harriet Finlay-Johnson en beskryf in haar boek: The dramatic method of teaching - Moller, E. L.(Ernst Lodewykus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.