Die invloed van waterbyvoeging en ander behandelings op die chemiese en fisiese eienskappe van Gouda kaas - Hugo, F. le R.(F. le Roux) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.