Die vraagstuk van maatskaplike veiligheid : 'n sosiologiese interpretasie - Pansegrouw, Nicolaas Jacobus de Wet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.