Kinderleesstof : 'n ondersoek na die aard en omvang van die leesstof van Afrikaanse kinders van 10-15 jaar - Le Roux, J. P.(Jacob Philippus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.