n Vergelykende studie van die vrugbaarheid van die blanke bevolking van Stellenbosch, met spesiale verwysing na differensiele vrugbaarheid by verskillende beroeps- en inkomste-groepe - Badenhorst, Lodewicus Theodorus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.