Prestasie toetse van eerstejaar studente aan die Universiteit van Stellenbosch - Stander, H; De Villiers, J. du Toit (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.