Die goedhouvermoe en inmaakleeftyd van Bon Chretien en Beurre Bosc pere - Human, T. P.(Theunis Paddle) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.