Die invloed van bepaalde dieetbestanddele [i.e. dieetbestandele] op die ontstaan van eenvoudige goiter - Labuschagne, C. J. J. T.(Christiaan Jacob Johan Troskie) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.