Die opkoms van Afrikaansmediumonderwys in Oos-Londen (1916 - 1942) - Du Toit, D. P.(Daniel Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.