Dowes teenoor verstandelik-agterlikes betreffende 'n paar primere vermoens - Du Plessis, Jean Joubert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.