n Ondersoek na ouderdomsverskille met betrekking tot godsdienstige en morele begrippe by kinders van 8-16 jaar - Treurnicht, N. F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.