n Vergelyking van die Godsdiensbegrippe by kinders met verskillende kerkverband - Lambrechts, H. A. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.