Ondersoek na die invloed van gereelde losmaak-oefeninge op die lenigheid en na die verband tussen lenigheid en prestasievermoe van seuns van 11 tot 16 jaar - Roux, Cornelis Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.