Ondersoek na die korrelasie tussen liggaamsbou en skolastiese prestasie - Kemp, Pieter Boonzaaier (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.