Vet-vrye-droestofgehaltes van die melk van die Elsenburgse Jerseykoeie van die Stellenbosch-Elsenburgse kudde - Greeff, P. J.(Petrus Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.