Wat van die Rekenkunde in ons skole? : 'n teoretiese beskouing oor die probleme van rekenonderwys - Lombard, D. J. N.(David Josephus Nel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- University of Stellenbosch, 1944.