Die regsposisie van Kerkraad, Ring en Sinode onder die Gereformeerde stelsel van kerkregering soos toegepas in die Gefedereerde Ned. Ger. Kerke in Suid-Afrika - Geldenhuys, F. E. O'Brien(Frans E. O'Brien) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (LL. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.