Die vraag na die verband tussen primere vaardigheid en leerbekwaamheid - Theron, Joz. P.(Jozua Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.