n Ondersoek na die invloed van 'n liggaamsopvoedingles, en van 'n gewone pouse, op die mate van geestelike vermoeidheid van die skoolkind - Du Toit, F. D (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.