n Ondersoek na die korrelasie van die lenigheid tussen die heup- en skouergewrigte - Grosskopf, Wilfried (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.