n Voorlopige ondersoek na die beroepskeuse van Afrikaanssprekende leerlinge in Stds. VII en IX aan 'n aantal verteenwoordigende hoerskole in die Westelike Provinsie - Heunis, S. J.(Samuel Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.