Opmeting van leerlinge wat die skole van die Kaapprovinsie verlaat en wat van hulle word - Langenhoven, H. P.(Hendrik Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.