Die Koranna-sending en die ontwikkeling van onderwys in Gordonia (1871-1900) - Laubscher, J. M. (Jacobus Martin) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 1946.