Die ontwikkeling van die opvoedkundige gedagte in die geskiedenis van die filosofie - Gunter, C. F. G.(Christian Frans Gerhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.